1.12.2019

12. Liukuva väritys

Moikka pitkästä aikaa ja hyvää joulukuun alkua!
Tässä on nyt vierähtänyt hetki viime postauksesta. Olen kyllä ollut aivan saamaton tämä blogin ja Instagramin päivittämisen suhteen. Toivottavasti tämä taas lähtisi tästä, sillä kaiken mahdollisen ajan olen käyttänyt kässäilyyn, etenkin joululahjojen tekoon, eli esiteltävää olisi. Myös muiden blogien lukeminen on jäänyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Sitten varsinaiseen postauksen aiheeseen, sillä nyt olisi laatikollinen sukkia valmiina!!


Nämä viimeiset sukat menevät ukilleni joululahjaksi. Tein ohuet sukat, koska ajattelin, että ne ovat kivan ohuet, mutta lämpimät kengissä.


Lankoina olen käyttänyt jämiä edellisistä projekteista. Osaa langoista on käyttänyt jopa useammassa projektissa. Kolme tumminta lankaa sainkin käytettyä loppuun asti. Aloitin sukat varpaista ja vaihdoin lankaa hiukan ennen edellisen loppumista. Raidoitin lankoja muutaman kerroksen ajan ennen lopullista vaihtoa.


Nyt toivotaan, että saaja ihastuu näihin yhtä paljon kuin minä!


Lanka; Filcolana Arwetta, Sandnes Garn Sisu, Scheepjes Invicta Extra ja Novita Venla
Langan menekki; 73g
Ohje; oma perussukka
Koko; 42


Joulukuussa koostan sitten myös marraskuun, koska nyt olisi ollut vain kahden postauksen asiat.

2 kommenttia:

  1. No on kivat sukat. :) Itselläkin kiirettä pitää, mutta ei se mitään, blogeja ja podcasteja sitten sitä mukaa, kun ehtii... Onpahan ainakin katsottavaa ja luettavaa, kun jaksoja ja postauksia kertyy. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 No on tosiaan ollut luettavaa, kun blogipostauksia on kertynyt kuukauden ajalta. 😅 Pikkuhiljaa saan luettua kaikki ja eilen otin spurtin omien tekstien kirjoittamisessa myös. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi💖