24.5.2021

Uutisia

Olen jo pidempään pallotellut mielessäni tätä ajatusta. Ja uskon, että nyt kesäloman alettua on hyvä aika laittaa se toteen.
Olen päättänyt, että en ainakaan tällä hetkellä jatka blogin kirjoittamista. Syitä on muutamia. Kirjoitan paljon käsitöistä koulussa, joten en tahdo löytää jaksamista kirjoittaa vielä vapaa-ajallakin. Lisäksi blogien lukeminen on jäänyt vähemmälle erilaisten uusien alustojen yleistyessä. Tämä koskee erityisesti itseäni, sillä en ole varmaan yli vuoteen lukenut muiden blogeja. Se, että en itse lue blogeja tavallaan heikentää "uskoani" blogeja kohtaan. 
En aio poistaa blogia, vaan se jää edelleen tänne. En pidä täysin mahdottomana sitäkään, että joskus palaisin taas tämän pariin, mutta tällä hetkellä aika ei kuitenkaan ole otollinen.


Aion jatkossa kirjoitella käsitöistäni Instagramiin. En toki niin laajasti, kuin tänne olen kirjoittanut, mutta ehkä hiukan enemmän, kuin olen ennen Instagramiin kirjoittanut. Joten jos haluat jatkossa seurata juttuja käsitöistäni, niin suuntaa seuraamaan Instagramiani! Löydyn sieltä nimellä @varikkaitaunelmia


Ihanaa ja idearikasta kesää kaikille!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖