24.2.2017

Jouluyöt Helmikuussa

Kai Jouluyöt voi neuloa joulun jälkeen? :)


Osallistuin joulukuussa Niina Laitisen joulukalenterisukkien yhteisneulontaan, siis niiden kirjoneulesukkien. Silloin oli myös tarjolla nämä pitsipalmikkosukat, Jouluyöt. Silloin ei tietysti ollut tiedossa, että millaiset näistä tulee, joten ajattelin, että niistä tulee jotenkin liian sekavat makuuni. Mutta kun muiden sukat valmistuivat, en voinut kuin huokaista ihastuksesta ja miettiä, miksi en osallistunut myös näiden neulontaan.


Sitten mattimyöhäsenä laitoin sukat kuitenkin puikoille. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.


Ohje oli erittäin hyvä ja sukat eivät todellakaan käyneet tylsiksi, koska kuvio vaihteli alle 10 kerroksen välein. Hiukan jouduin pidentämään terää, että sain n. 38 koon. 
Yllätyksekseni huomasin, että käsialani on ainakin palmikoiden ja kiertäen oikein neulottujen silmukoiden osalta löystynyt, sillä nämä eivät ole varresta yhtään kireät.


Lanka; Novita Nalle
Langan menekki; 76g
Koko; 38

2 kommenttia:

  1. Kauniin väriset Jouluyöt. (: Mie olin vähällä jättää omani kesken juuri sen ns. sekavuuden takia, mutta tein sitten loppuun ja kivat tuli. Kuitenkin malli jäi minulle vähän sellaiseksi, että kiva oli kerran tehdä, mutta en tykännyt niin paljon, että tekisin samalla mallilla lisää, vaikka nättejähän nää sinänsä on. Tässä mallissa on kyllä se kiva juttu, että eri värit antavat näille ihan eri viban. Minusta näissä sun sukissa väri ja malli toimivat tosi kivasti yhteen! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Minustakin toimii väri hyvin näihin, vaikka olen itse jo vähän kyllästynyt siihen. Jotenkin nää on niin kivat, että saatan tehdä uudestaankin, mutta onhan nuita projekteja joita toteuttaa... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi💖