15.2.2017

Pitkästä aikaa

Siitä onkin vierähtänyt aikaa, kun olen viimeksi neulonut huivin, mutta nyt asia korjaantui.


Ensialkuun nyt tällaisia fiilistelykuvia matkan varrelta. Huivin ideana oli, että saan siihen kulumaan koko kerän lankaa.


Sain tuon langan silloin syksyllä karnaluksista ja silloin jo oli mielessä, että siitä tulisi jotain missä väri ei menisi tasaiseksi raidaksi. Minulla on paha tapa hillota ihanimpia lankoja pisimpään odottaen jotain inspiraatiota joka olisi ylitse muiden.


Katse jonnekin tulevaan, mutta huivia voi käyttää siis kaulan ympärille kiedottuna taikka hartioilla. Ihanaa, että tämä onnistui juurikin niin kuin olin suunnitellut. Kuvien taustan olisi voinut suunnitella yhtä hyvin :D


Ja huivin kulmaan tiensä löysi "nimilaatta", vai millä muulla nimellä tuota nyt voisi kutsua. Laatan on tehnyt Lari Varkauden Lasermerkkauksesta ja häneltä voi tällaisia tilata. Aika kiva viimeinen silaus ja puinen laatta sopii hyvin yhteen monien eriväristen lankojen kanssa.


Lanka; Austermann hand-painted 4-säik.
Langan menekki; 92g
Koko; kaareutua sivu 130cm 

4 kommenttia:

 1. Ihana huivi! (: Kauniin väristä lankaa, ja tuo siksakreuna on tosi kivan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Minä tykkään myös tuosta langasta tooosi paljon ;)

   Poista
 2. Mulla on blogissa samasta langasta neulottu nurmilintu ja siinä kans lanka tuli kauniisti esille. Sukissa ois menny hukkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä näinkin sen sun nurmilinnun :) Sukissa tää lanka ois menny ihan hukkaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi💖