12.8.2017

3. pari; Quiet Folly

3. pari valmiina mummon joululahjaa varten, eli jossakin puolivälissä mahdollisesti mennään. Vielä on tiedossa ainakin kaksi paria lisää.


Mummoni tykkää väljemmistä sukista, joten neuloin tämä mallin Nallesta, vaikka ohjeessa on käytetty fingering vahvuista lankaa. Muuten sukista tuli hyvät, mutta varsi on liian pitkä. Kuviossa on niin sanottuja välikerroksia, joiden aikana ei lisätä eikä kavenneta. Näitä välikerroksia oli kolme ja mietin alussa, että olisiko pitänyt vähentää kahteen, mutta en sitten jostain syystä vähentänyt. Mutta ei periaatteessa haittaa, sillä usein sukat ovat nilkassa rytyssä ja näitä voi käyttää siten.


En ole ennen tajunnut miten vaikeaa on kuvata punaista lanka. Näitä kuvatessa oli todella ongelmia. Sisällä oli päivälläkin liian pimeää ja kuvat olivat kaikki ihan heilahtaneita. Ulkona taas oli liian kirkasta ja siksi jouduin tietokoneella tummentamaan kuvia. Eli tässä postauksessa saatte nauttia näistä epätasaisesti muokatuista kuvista.


Malli itsessään oli heppo neuloa ja lopputulos on todella kaunis. Ohjeesta oli saatavilla suomen ja englannin kielinen versio ja minusta englanninkielistä oli helpompi lukea. Eli edistystä on tapahtunut senkin suhteen.


Lanka; Novita Nalle Taika
Langan menekki; 106g
Koko; n. 41

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit sukat! (: Täytyy laittaa ohje talteen. Ja minusta on just hyvän pituiset varret, mutta toki ymmärrän jos saaja on mieltynyt lyhytvartisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mummo tosiaan tykkää hiukan lyhyempi vartisista, muuten kyllä oikein passelin pituiset :)

      Poista

Kiitos kommentistasi💖