30.11.2017

Moi moi marraskuu

Voi mihin menit marraskuu? Toisaalta kiva ja toisaalta ei, koska joulu lähestyy, mikä on kiva, mutta niin lähestyy myös joululahjojen deadline.


Marraskuu oli oikein tuottelias neule kuukausi, vaikka sitä ei tästä kollaasista uskoisikaan. Näiden lisäksi on valmistunut mekko itselleni, josta lisää 6. luukussa, muihinkin joulukalenteri luukkuihin on tullut sisältöä ja kaksi joululahja projektia on ihan loppusuoralla. Erityisesti tässä kuussa pidin tuosta prinsessa mekosta, jonka tein serkulleni.
Tässä kuussa piipahdin lauantaina 18.11. Tampereen kädentaidot messuilla 21 338 muun kässäilijän kanssa. Oli aivan ihanat messut, vaikkakin ihmisiä oli todella paljon liikkeellä. Sain uusia ideoita ja hiukan "vanhoihin" ideoihin tarvikkeita. Lanka ostokseni näkyvät oikean alareunan kuvassa, eli kolme kerää Teeteen Pallasta joululahja sukkiin, neljä vyyhtiä Tukuwool fingeringiä joulukalenterihuivia varten ja yksi vyyhti Alegria lankaa. Eli shoppailin tähän menessä kalleimman vyyhtini ja nyt sitten odottelen, että keksin aivan täydellisen projektin sille. En vaan voinut jättää sitä sinne hyllyyn, oli niin minun väriseni.
Lisäksi nyt loppukuusta olen ollut pari päivää tekemättä ollenkaan käsitöitä, kun tuntuu, että ei oikein suunnitelmat vastaa toteutusta. Mutta tästä olisi nyt päästävä yli, että kerkeän kaiken tekemään ennen joulua valmiiksi. 

Neulottua; 

Virkattua;

Askarreltu;

Eli nyt neulomaan yhden luukun sisältöä, samalla, kun odottelen huomista ja ensimmäistä luukkua, joka tulee joskus perjantai iltapäivällä.

2 kommenttia:

  1. Mukava marraskuu. :) Täällä jo toinen neuletonttu odottelee luukkujen avaamista. :D Ja joulupiparien tarvikkeet kirjoitin just kauppalistaan. Kohta se alkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta! Ja kiitos muistutuksesta, minunkin täytyy kirjoitella piparitaikina tarvilkeet kauppalistaa, niin pääsen huomenna tekemään sen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi💖