12.11.2017

Prinsessan tyllimekko

Serkullani on itsenäisyyspäivänä kaupungin järjestämä "vastaanotto", johon kaupungin kaikki eskarilaiset on kutsuttu. Olin nähnyt kuvan tästä prinsessan tyllimekosta, joka on Paapo.fi:n ohje ja ehdotin, että jos tekisin sen juhlavuoteen sopivin värein.


Mekko oli nopea virkata ja Kaupunkilangan Kioski lanka oli hyvä, mutta todella löysäkierteinen. Itsessään mekko valmistui varmaankin viikon sisällä, vaikka tämä onkin ollut kesken jo elokuusta asti. Sain kysymällä Paaposta tämän värisen paketin, mikä oli ihana, mutta miinus siitä, että paketista puuttuvia lankoja sain odotella pari kuukautta.
Muuten noudatin ohjetta, mutta tein yhden kerran aivan ennen helmaa lisäykset ja hiukan enemmän kerroksia. Lisäksi ompelin/harsin koko takalistan kiiinni, koska se ei pysynyt siististi pelkkien nappien avulla.


Tyllit leikattiin nauhaksi rullalta ja solmittiin helmaan virkattuihin lenkkeihin. Iso kiitos toiselle serkulleni tyllien leikkaamisesta. Homma kävi nopeasti kun hän leikkasi nauhoja ja minä kiinnitin niitä.


Ilmeisen tyytyväinen oli myös mekon omistaja lopputuloksesta, kuten minäkin. Lopputulos asusteineen on varsin hurmaava!


Tämä kukka on tehty samalla ohjeella kuin edellisen postauksen kukka, mutta kaksivärisenä. Taakse serkkuni valitsi tuollaiset tavalliset siniset ja valkoiset napit.


Lanka; Kaupunkilanka Kioski ja tyllit
Langan menekki; 170g
Koko; 6-vuotias

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖