25.2.2018

Ei enää niin pieniä sukkia

 Joululomalla tuli ilmi, että kaksi serkkuani tarvitsee uudet villasukat ja tietysti, koska kaksi saa uudet villasukat, niin myös kolmannelle pitää sellaiset tehdä.


Eli ensimmäiset ovat vasemmassa reunassa olevat, pienimmät sukat, kokoa 30. Niihin serkkuni valitsi langaksi vanhaa Novitan Raitaa, mutta koska tiesin, että se ei riitä, otettiin kaveriksi myös violettia polkkaa. Tuli aika söpön väriset sukat. Seuraavat sukat eli kuvissa keskimmäiset ovat pituudeltaan isoimmat, mutta jalkaterä on yhtä kapea kuin pienimmissä. Tämän serkun edelliset villasukat olivat pituudelta sopivia, mutta liian leveitä, jolloin ne eivät pysyneet jalassa. Lankana on Novitan Viidakko, värissä papukaija ja kärjessä hiukan punaista, koska yllättäen pituus on melkein jo yhtä suuri kuin aikuisilla.


Viimeiset eli oikean puoleiset ovat näistä ne keksikokoiset, mutta leveimmät. Ainoastaan näissä sama lanka riitti alusta loppuun asti.
Varret ovat kaikissa hiukan eripituiset, mutta kantapää on perus kantapää (hollantilainen) ja kavennus on sädekavennus.Lanka; Novita Raita, Polkka ja Viidakko
Langan menekki; 52g, 69g ja 62g
Ohje; perussukka
Koko; 30, 35 ja 33

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖