28.2.2018

Odotettu helmikuu

Helmikuuta olin jo pidempään odotellut monestakin syystä. Yksi syy oli se, että saan esitellä teille Tailwindin ja Kalevala palat, toinen että täytin viimein 18-vuotta ja sain myös ajokortin ja kolmanneksi koulu juttujen kanssa tuli hetkellisesti väljempää.


Alkukuussa neuloin paljon, sitten hiukan tahti hiljentyi ja loppukuuta kohden taas kiihtyy. Vaikka lankaakin kului reilu 700 grammaa, sitä myös tuli, sillä tilasin lankaa tyynyihin, huiviin ja sain vielä äidiltäni synttärilahjaksi ihanaa Malabrigoa kaksi vyyhtiä. Lisäksi sain parit sukkapuikot ja tilasin itselleni Chiaogoon puikot.
Uuden vuoden lupaukset eivät ole unohtuneet. Olen selaillut käsityölehtiä, edistänyt Kalevala peittoa ja jämälanka projekteja on syntynyt, mutta ne eivät ole vielä blogiin asti päässeet.
Helmikuussa on ollut kirpeitä pakkasia, mutta myös aivan ihanan aurinkoisia päiviä, jotka ovat olleet aivan täydellisiä neuleiden kuvaamiseen.
Maaliskuulle toivon pakkasten jo hiukan lauhtuvan, mutta aurinkoiset päivät voisivat jatkua :) Ihanaa hiihtolomaa niille, joilla se jo on, minullakin alkaa viimein kahden päivän päästä. 

Neulottua;

Virkattua;

10 kommenttia:

 1. Onnea paljon täysi-ikäistyneelle! On ilo seurata taitavan nuoren blogia tällaisen ”vanhankin”.

  VastaaPoista
 2. Onnea onnea! :) Miulla ois synttärit tässä muutaman parin viikon päästä. Tarttis ehkä leipoa kakku. :D Kauniita töitä on helmikuussa sulla valmistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tein tällä kertaa kaksi kakkua ja oli kyllä pitkästä aikaa taas hyvää ;)

   Poista
 3. Paljon onnea! Kauniin harmooninen värimaailma on sinun helmikuussa tekemilläsi töillä.

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! Kauniita neuleita oletkin tehnyt:)

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut! Tuo tailwind on ollut mietinnässä jo kauan. Ehkä joskus..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi💖