3.6.2020

Zopflicious

En vain voinut olla ihastumatta tähän Anna Johannan neuletakkiin, kun näin sen ensi kerran viime syksynä. Hetken jopa harkitsin testineulovani tämän silloin kaiken kiireen keskellä.


Lopulta tämä pääsi puikoille viimeisenä työnä viime vuoden lopussa. Ja tämä tarjosi myös hiukan haastetta pitkästä aikaa.


Lanka on aivan ihana Louhittaren Luolan Louhitar II. Ostin langan Tampereen messuilta syksyllä. Tätä oli kyllä miellyttävä neuloa! Ohjeen mukaan olisin tarvinnut viisi vyyhdillistä, mutta minulla meni vain hiukan yli kolme. 
Mitä sinä tekisit 170 grammasta tätä lankaa?


 Erityisesti aloittaessa sain olla todella tarkkana, sillä onnistuin lukemaan usean eri kohdan väärin. Aina luin väärin joko tietyn osion toistojen määrän tai jotain muuta vastaavaa. Jouduin tietysti aina purkamaan ja sitten pohtimaan uudelleen. Aloituksesta kun pääsin alkoi kaikki sujua paremmin. Vaikeudet aloituksessa eivät johtuneet ohjeesta, vaan omasta huolimattomuudestani sitä lukiessa.


Toinen ärsytyksen paikka oli väliaikaisen aloituksen purkaminen, jotta pääsin neulomaan etukappaleita. Helmineuleen takia se ei purkautunut vain vetämällä, vaan sitä joutui hiukan työstämään.


Etupuolen reunoissa oleva palmikko on ehdottomasti kauneinta tässä takissa. Jälleen kerran upea neule Anna Johannan suunnittelemana. En malta odottaa, että pääsen nyt keväällä ja kesällä käyttämään tätä takin sijasta ulkona.


Tämän viimeinen kuva on kyllä lempparini!


Lanka; Louhittaren Loulan Louhitar II
Langan menekki; 330g
Koko; XL

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖