4.7.2017

Ensimmäinen laatuaan

Tämä T-paita on ensimmäinen isompi tekele itselleni, johon minulla ei ollut valmista ohjetta. Ja vaikka itse sanonkin niin tästä tuli kyllä aika hyvä!


No ihan ilman ohjetta en lähtenyt tekemään. Eli ideana oli käyttää tätä Novitan ohjetta, mutta koska minua ei houkuttanut tehdä paitaa paloina, niin päädyin soveltamaan aloituksen tästä Novitan toisesta ohjeesta. 
Raglanlisäysten idea on siis otettu tuosta ohjeesta ja muuten vartalon kavennukset ja lisäykset on sovellettu ja sovitettu matkan varrella.


En halunnut mitään kuvioita, tai muuta, ihan perus paidan. Päädyin sitten kuitenkin tekemään langankierrot raglanlisäysten molemmin puolin, edessä ja takana. Ja aika kiva yksityiskohta niistä tulikin.


Sininen Cotton bamboo oli ihana lanka neuloa ja sitä jäi vielä aika paljon jäljelle. Ainut miinus langassa on, että se venyy aika paljon, esimerkiksi, koska en tehnyt kaulusta lopuksi, vaan aluksi, on se jo hiukan löpsähtänyt. 
Paita oli jo kesäkuun puolella valmis, mutta tämä kuvaaminen tuppaa aina ottamaan aikansa. Mutta olen jo oppinut olemaan stressaamatta siitä, kyllähän tätä aikaa on.


Lanka; Novita Cotton bamboo
Langan menekki; 330g
Ohje; omasta päästä, raglanlisäykset
Koko; XL

Kiitos kaikille, jotka ovat lukeneet kukkaro postausta, se on saavuttanut suuren suosion!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi💖