31.3.2018

Mainio maaliskuu

Maaliskuu oli kyllä aika kiva kuukausi. Uusia suunnitelmia olisi vaikka muille jakaa. Tuntuu, että haluaisin vain aloittaa miljoona uutta projektia. Kalevala peitto ei ole edennyt pariin viikkoon ollenkaan, kun olen kaikkea muuta tehnyt. (Postatut palat tehty jo aikaisemmin.)


Olen tehnyt jo yhden joululahjan ensi jouluksi. Sain idean jo nyt, joten ajattelin toteuttaa sen saman tien. Lisäksi joulukalenteri on jo suunnitteilla. Yksi työ jo valmistunutkin.
Kävin viime viikonloppuna Kässäkerho Pom Pomin superviikonlopussa ja tietenkin tarttui lankaa mukaan. Ilo lankakaupan kojulta ostin Primrose Adelaidea, josta tulee Veera Välimäen Anemone ja Pom Pomin merinosingle päätyy myös paitaan, eräiden toisten lankojen pariksi.
Maaliskuuhun on myös mahtunut lomaa hiihtoloman ja pääsiäisloman muodossa, mutta myöskin aherrusta koeviikon johdosta. Onneksi mennään kevättä kohti ja ulkona on jo valoisampaa.
Huhtikuusta toivotaan tietysti neuleiden täyteistä. Erityisesti jämälangat odottavat tuhoamista. Puikoilla onkin jämälangoista kaksi Flax villapaitaa (lasten kokoisia), Villapesuohjelma podcastin kaliin.

Neulottua;

Virkattua;

Ommeltua;

Kuinkas teidän maaliskuunne sujui?

4 kommenttia:

 1. Ainiin, sen koosteenkin voisi taas tehdä. Hups. Tänä vuonna en oo näköjään yhtään kartalla näiden kanssa. :D No, vielä ehtii. Hurjan nopeesti on maaliskuu mennyt! Kivoja juttuja mahtunut kuukauteen, mutta jotenkin odotan jo sitä että lumet lähtee ja alkaa kunnolla kevät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, postaus lipsahti ajoissa ja kerkesit jo kommentoida ;D Joo, lumi voisi pikku hiljaa alkaa sulamaan. :)

   Poista
 2. Oi ihana maaliskuu, lopuillaan jo. Huomenna aprillia! Kyllä on ihana aurinko hellinyt vielä pääsiäisen aikaan, kyllä kelpasi mäessä olla tänään! Kiva ettei kumminkaan ennen pientä lomaa sulanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva että nyt oli vielä lunta, mutta tästä eteen päin voisi alkaa sulamaan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖