8.5.2018

Flaxit

Villapesuohjelma podcastissa oli maaliskuusta toukokuuhun villapesuflax yhteisneulonta. Kyseessä on siis Tincanknitsin ilmainen paitaohje, joka löytyy Ravelrystä. 


Minun ei pitänyt lähteä mukaan, koska projekteja oli tunnetusti monta muutakin kesken, mutta kun olin penkonut korista jämälankoja huomasin aloittaneeni kaksi lasten paitaa.
Neuloin paitojen alut kainaloihin asti kotona ja mennessäni viikonloppuna mummolaan, pääsin kokeilemaan näitä serkuilleni ja tekemään ne loppuun. 


Muokkasin ohjetta sen verran, että lisäsin lyhennetyt kerroksen molempiin paitoihin. Kiitos Pirjolle, Katrille ja Eeva-Leenalle neuvoista niiden suhteen!


Molemmissa paidoissa on ohjeesta poiketen lyhyet hihat, yllä olevassa ihan lyhyet ja alla olevassa puolipitkät. Näin serkkujen toiveesta, sillä nyt paitoja voi käyttää myös kesällä.


Ja voiko olla mitään parempaa kuin kuulla, että paitaa on käytetty niin paljon, että sitä ei malteta antaa pesuun tai tuuletettavaksi❤︎


Lanka; Novita Onni ja Novita Cotton bamboo ja Novita Miami
Langan menekki; 157g ja 157g
Ohje; Tincanknits - Flax Light ja Flax
Koko; 6-8 vuotias ja 8-10 vuotias

6 kommenttia:

 1. Kauniit värit tuossa ensimmäisessä ja tuo raidallinen on myös oikein kesäinen pojalle. Lyhythihainen neule olisi niin kiva itselläkin nyt keväällä. Pitänee katsella Novitan malleja josko löytäisi jonkin uuden ihanan ja alkaisi tekeen. Aurinkoista viikkoa. Terkuin Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katja! Tosiaan kävisi myös pojalle tuo alempi. Novitalla on varmasti kivoja malleja :) Aurinkoista viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Se onkin neulojalle paras kiitos, kun niitä valmiita tuotteita käytetään uudelleen ja uudelleen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi💖