24.12.2019

Tulkoon joulu!

Osallistuin jälleen Niina Laitisen järjestämään ihanaan joulukalenteri yhteisneulontaan. 
Ensimmäisessä kuvassa ovat sukat kahden ensimmäisen vihjeen jälkeen. Aloitin sukkien neulomisen heti ensimmäisenä päivänä ja sen jälkeen olen joka päivä neulonut uuden vihjeen.Sukista tuli jälleen kerran todella kauniit. Nämä eivät ehkä ole kaikkien aikojen lempparit Niinan pitsipalmikko joulukalenteri sukista, mutta tykkään lopputuloksesta silti.


Lankana on Kaupunkilangan Rotvalli, kuten myös viime vuonna. Tykkään Rotvallista paljon, sillä se on edullinen vaihtoehto ja pehmeämpi kuin Novitan Nalle. Tosin minusta tämä pinkki oli karheampi, kuin petrooli viime vuonna. Langan ostin jälleen Tampereen messuilta. Toivottavasti Kaupunkilangan värikartta kasvaisi hiukan lisää.


Lanka; Kaupunkilanka Rotvalli
Langan menekki; 76g
Ohje; Niina Laitinen - Tulkoon joulu
Koko; 38

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa kaikille rauhallista joulua! Palataan taas kuun lopussa❤

8 kommenttia:

 1. Hyvää, rauhallista, lokoisaa ja kotoisaa joulunaikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua ja leppoisia välipäiviä! <3 :)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit sukat olet tehnyt. Ja tuo vaaleanpunainen on kauniin sävyinen. Rotvalli ei ole itselle tuttu, mutta ehkä kokeilen sitä Nallea korvaavana. Hyvää alkavaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rotvalli on kyllä kiva. Pitäisi varmaan jatkossa tehdä useammin Sport vahvuisia sukkia. Ja hyvää alkavaa vuotta myös sinulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖