7.6.2020

Mitä sitä ei tekisi

Otsikon mukaiset ajatukset liikkuivat projektin jälkeen mielessä, mutta tekovaiheen aikaiset ajatukset eivät ole ihan painokelpoisia ;D


Tein siis Range Backpackin veljelleni. Hän halusi ehdottomasti "Marimekon" repun, joten tällaiseen päädyttiin. Unikon lisäksi kankaiksi valikoituivat musta tekonahka, joka oli vieläpä tarjouksessa ja harmaa puuvilla. 


Tukikankaiden silitys on aina parituntinen homma, mutta sen lisäksi tuli muitakin viivytyksiä. Aluksi leikkasin sivuun tulevat hihnojen pidikkeet väärin, mutta onneksi kangasta oli lisää. Jotain muutakin taisin alussa vielä soheltaa, mutta onneksi aika kuultaa muistot.


Seuraavaksi murheenkryyniksi osoittautuivat repun olkaimet. Koneeni pystyi helposti ompelemaan tikkaukset, mutta hihnojen kiinnitykset solkien kohdalta tuottivat ongelmia. Täytyi siis käydä rautakaupassa hakemassa niittipihdit ja niittejä. Ja toki ensimmäiset niitit olivat liian heppoisia, joten seuraavana päivinä piti käydä hakemassa järeämpiä niittejä. Tämä vaihe vaati ehdottomasti hikeä ja kyyneliä, mutta ei sentään verta.


Kaikista vaikeuksista huolimatta päästiin voittoon ja onhan se nyt todella tyylikäs reppu.


Vuorikankaaksi ei heti löytynyt sopivaa väriä, mutta onneksi tämä käveli vastaan, sillä se sopii kuin nenä päähän. 


Kangas; Marimekon pieni Unikko, tekonahka ja puuvilla Eurokankaasta
Koko; Korkeus n. 40cm, leveys 30cm ja syvyys 11cm

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖