22.7.2016

Hmm...

Nyt huomaa, että työviikko on vaatinut veronsa. Käsitöitä ei ole valmistunut yhtä tiuhaan tahtiin, joten postauksia ei ole tullut niin usein. Olen hirveä stressaaja, mutta yritän olla stressaamatta tästä, koska tämä on harrastus. Jos stressaan liikaa, tästä tulee pakkopullaa. Olen kyllä neulonut villahousuja eteenpäin, mutta on ne lahkeet vaan pitkät...


Mutta sitten asiaan. Haasteen ensimmäinen työ on valmistunut, elikkäs Onneli ja Anneli pipo. Ihana pipo, noin niinkun ulkonäön perusteella. Neulonta hiukan takkuili. Onnistuin neulomaan jo resoristakin tiukan ja kun alkoi palmikko osuus, niin eikös työ vain kiristynyt lisää. Siinä vaiheessa ajattelin, että hyvä jos menee 1 vuotiaalle päähän. (ohjeen koko koululainen)


No kun työ oli viimeisiä kerroksia vaille valmis, sovitti äitini hattua ja se mahtui hänen päähänsä. (Tosin juuri ja juuri, palmikot leviää rumasti) Joten tikuttelin hatun loppuun ja vien sen sovitukseen serkuilleni.


Haluaisin kyllä kokeilla muitakin Onneli ja Anneli neuleita, ne Kotiliesi Käsityö lehdessä olevat mekot ovat ihanat!


Haaste lähti siis käyntiin lopulta hyvin. Saa nähdä miten etenee. Nyt lähden virkkailemaan jotain super söpöä!


Lanka; Novita isoveli
Langan menekki; 86g
(En tehnyt yhtä pitkää kuin ohjeessa)
Ohje; Suuri Käsityö 1/2016
Koko; Koululainen tai tosi pienipäinen aikuinen

En tiedä vielä laitanko tupsua...

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis! Ja täytyy sanoa että aluksi luulin palmikoiden olevan tarkoituksella noin leveitä, ei pistänyt mitenkään silmään :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi💖