29.7.2016

Sur sur...

...sanoin ompelukone maanantai iltana, kun äitini tuli kotiin Ikeasta. Hän näytti kangasta jonka oli ostanut ja sanoi, että pitäisi verhot ommella. No ei siinä mitään, mutta kohta hän tarkentaa, siis että nyt. NYT. Hetken vastustelin, mutta kun tajusin, etten päässyt luikertelemaan ompelusta oli ruvettava tuumasta toimeen. 


Verhot ovat keittiössä ja saman ikkunan alla on jakkara. Jakkaran päällä oleva tyyny oli samaa kangasta kuin edelliset verhot, joten tyynyyn piti ommella uusi päällinen.Tässä tiivistyy suhteeni ompelukoneeseen. Ompelen ainoastaan suoraa ja siksakkia ja joskus mukana voi olla vetoketju. Vaatteita en osaa tehdä, enkä käsitellä siis joustavia kankaita. Monesti, kun ompelen, kaikki menee päin pyllyä, näin kauniisti sanottuna. Joten tämä ompelukerta yllätti positiivisesti. 


Kangas; Ikea
Kapan mitta; pit. 144cm x lev. 41 cm
Tyynyn koko; 29cm x 39cm

2 kommenttia:

  1. Hyvät verhot tuli. Näyttää tosi siistiltä. Itse tosiaan vasta harjoittelen juurikin verhojen ym. lyhennyksillä jne. Jostainhan se on aloitettava. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin. Olen koulussa tehnyt yhden hupparin, mutta siinä koneessa oli jousto-ompeleet ja joku koko ajan neuvomassa.

      Poista

Kiitos kommentistasi💖