20.8.2016

Keep calm and crochet hippos!

Uusi tunnuslause, vai mitenkä se nyt olikaan;) Eli kolmas hippo on täällä! (ensimmäiset) Ihana Heidi Bears tekee näitä afrikankukka eläimiä ja maksua vastaan jakaa ohjeita ravelryssä. Nämä on huippu söpöjä ja upeasti toteutettuja.


Tämä poikkeaa kuitenkin ensimmäisistä siten, että afrikankukkien sijaan käytin tässä isoäidinneliöitä. Hauskan näköinen näinkin, vaikka perinteinen afrikankukka hippo on mielestäni kauniimpi.


Moni varmasti ihailee näitä ja miettii, että mitenkäs kun ohje on englanniksi ja en osaa sitä. Ei hätää, ohje on 35 (muistaakseni) sivua pitkä, koska joka ruudusta ja yhdistämisestä on todella selkeät vaihekuvat. Uskaltaisin siis väittää kaikkien pystyvät tähän ihan ilman kielitaitoa.


Mä en tiedä miks, mutta näiden hippojen pyllyt on ihana näköisiä❤️ 


Hippo suuntaa paraati paikalle toisen hippokaverin viereen rottinkisen korini päälle. Sieltä ne katselevat yhdessä maailman menoa.


Yhdistin palat erilailla kuin ohjeessa. Siinä käytetään join as you go - tekniikkaa, mutta koska en tykännyt siitä, yhdistin palat laittamalla oikeat puolet vastakkain ja ompelemalla neulalla. Tämäkään ei sujunut täysin odotusten mukaan, koska jouduin hiukan jälkeen päin paikkailemaan, mutta ehkä ensi kerralla. Huomaatteko puhun jo ensi kerrasta! Hullu minä!


Lanka; Falk garn Emma
Langan menekki; arvatkaa kuka muisti punnita...
Koko; 45cm pitkä ja 26cm korkea

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖