21.9.2016

No nyt onnistui!

Nämä sormikkaat otin käsittelyyn heti kynsikkäiden perään. Kynsikkäissä jouduin sormien välejä hiukan parsimaan, mutta nyt meni heti ensimmäisellä kerralla sormien välit kiinni. (Saattoi auttaa, että luin ohjetta)


Nämä tein Dropsin fabel printistä. Aivan todella hyvä lanka neuloa ja kivan väriset näistä tuli.


Ohjeen löysin Kotilieden helpot neuleet lehdestä ja tämä työ on osa käsityölehtihaastetta. Nyt siis 3/5 työtä tehtynä ja sen voin kertoa, että kuten epäilin villapaita jää tekemättä. Se ei enää miellytä silmää ja olisihan siinä ollut valtava työ noiden palmikoiden kanssa. Luulisin, että joulun jälkeen peitto pääsee koukulle!


Tapahtui aiheesta harhautuminen, mutta näiden ohjetta muuntelin aloitus silmukkamäärän ja peukalon osalta. Peukalo on siis intialainen peukalokiila, johon olen rakastunut! Sormet sain juurin oikean kokoisiksi jatkuvan kokeilemisen ansiosta. 
Taidanpa jättää nämä omia käsiä lämmittämään...


Lanka; Drops Fabel Print
Langan menekki; 43g
ohje; Kotiliesi helpot neuleet lehti
koko; pieni naisen käsi

6 kommenttia:

 1. Onpa kivannäköiset sormikkaat! Tuo väri ja lanka on aivan ihanat.

  VastaaPoista
 2. Kivan pirtsakka väri ja oot kyllä tosi nopea neulomaan! :)

  VastaaPoista
 3. Kivan väriset sormikkaat. Hyvällä mallilla sullakin haaste. Mulla 4/6 valmiina, blogissa vasta 2. Ite möin pitsihuivikirjan, joten huivi ois pois listalta oikeasti. Silti aattelin ottaa tilalle jonkun toisen. Ota säkin silmää miellyttävä paita tilalle haasteeseen?
  Mukavaa päivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin toisiaan etenee haaste. Olen löytänyt silmää miellyttävän paidan, mutta se löytyy ravelrystä. Toteutan sen varmaankin joulun jälkeen:)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖