19.6.2017

Perus, mutta ei kuitenkaan

Nämä sukat ovat pitkään odottaneet toteutusta ja nyt ne vihdoin otin puikoille. Ideaan olen törmännyt joskus aikoja sitten Facebookin Voihan villasukka - ryhmässä.


Nämä ovat muuten perussukat, mutta näissä on kaksi virkattua neliötä, jotka on yhdistetty toisiinsa, jonka jälkeen silmukoita on poimittu molempiin suuntiin ja jatkettu neulomista näin. Kantapäänä Fish lips kiss heel, josta kerroin vähän aikaa sitten. 


Aikas kivat sukat, sillä vaihtelu virkistää. Lankakin meni melkein kokonaan. Eli voisin sanoa, tämän olleen onnistunut väliprojekti huivien teon aikana. 


Lanka; Novita Nalle taika
Langan menekki; 84g
Koko; 38


Tällä hetkellä käsityörintamalla on hiukan hiljaisempaa, sillä olen innostunut tekemään isompia töitä ja lukemaan paljon.

4 kommenttia:

 1. Iiks miten ihanat! <3 Ja miten sattuikin molemmille tämä inspis yhtä aikaa - vaikka onkin erilaiset kukkaneliöt. :D Tosi kivasti sopii tuo Nalle Taika näihin! Kauniit on. Mulla on tota Taikaa nyt tossa käsityökorissa odottamassa yhtä toista kokeilua. Pystyraitasukkiin ajattelin testata yhden toisen langan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tähän projektiin olen tuota Nalle Taikaa säästellyt. Meillä on kyllä joku telepaattinen yhteys :D Pystyraitasukat kuudistaa hyvältä :)

   Poista
 2. Siis Kiitos inspiraatiosta ! Nää on oikein Desigual'it 💛💚💙💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä <3, mukavaa, että tekeleistäni inspiroidutaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖