30.4.2018

Heippa huhtikuu!


Huhtikuussa ei ole paljoa tullut kokonaan valmiita neuleita tehtyä, vaan olen Kalevala peittoa edistänyt todella paljon. Nämä kaikki huhtikuussa postatut ovat valmistuneet jo aikaisemmin.
Selkeästi on mielessä pyörinyt jämälankojen käyttö, sekä vaatteiden neulominen. Olen mietiskellyt, että miksi en alkaisi tehdä enemmän paitoja itselleni, koska neulon kuitenkin paljon ja siten saisin tehtyä uniikkeja ja mieluisia vaatteita. 
Hiukan olen myös pienempiä juttuja tehnyt, nimittäin oikean alakulman korttinarun. Siinä on siis juuttinaru, johon olen ripustanut kortteja pyykkipojilla. Myös ristipistotyön aloitin, kun voitin alkukuusta Mie ite! -blogin arvonnasta neulankaitsijan. 
Olen purkanut parit vaatteet kankaiksi ja projektipussien ompeleminen siintää ajatuksissa, jospa vaikka ensi kuun alussa.

Neulottu;

Virkattu;

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja ehdit huhtikuussakin tehdä. Ja onhan niissä Kalevala-paloissa hommaa, eivät ihan hetkessä synny. Projektipussejasi jään odottelemaan. :) Mie niitä tarvitsisin kovasti, mutta oon ihan supersaamaton ollut siinä asiassa. Yhtään ei huvittais ommella! Yh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Joo, on kova homma, juuri reunusta alottelen. Olen ottanut niin kovan loppukirin, että blogi ihan jäljessä palojen suhteen ;D Toivottavasti saisin tässä lähi päivinä ommeltua.

      Poista

Kiitos kommentistasi💖