7.4.2018

Levottomat

Kuten kaikki muutkin, tulin kertomaan hiukan Niina Laitisen kirjasta Villasukkien vuosi tai oikeastaan Levottomista.


Olin jo hyvissä ajoin laittanut kirjan kirjastosta varaukseen ja sain sen siis melkein heti ilmestymisen jälkeen. Kirjassa oli valtavasti ihania malleja, mutta jotenkin nämä pomppasivat heti esiin. Tiesin heti, että käytän näihin sukkiin kesällä Titityystä ostettua CoopKnitsin sukkalankaa.


Kirjassa on todella hyvät ja tarkat mallit kaikkiin sukkiin. Kaaviot olivat isoja ja siten helppoja lukea. Totutusti neuloin terän paljon pidemmäksi kuin ohjeessa, vaikka tein saman koon. Kuvat olivat harmittavasti todella pimeitä, jolloin sukkien kuvioita oli vaikea erottaa. 


Lankaa ei voi kuin ylistää, ihanan pehmeä ja todella mukava neuloa! Hintakaan ei ollut paha. Hiukan lyhyempiin sukkiin olisi riittänyt yksi vyyhti. 
Näitä pitää tietysti vielä käytössä seurata, että nyppyyntyvätkö kuinka paljon.


Lanka; CoopKnits Socks Yeah!
Langan menekki; 61g
Koko; 38

6 kommenttia:

 1. Nämä pitäisi minunkin neuloa. :) Tosi kaunis malli. Kunhan nyt ehtisi taas kokeilla kaikkea mitä haluaisi. :D Nyt vähän lepuutan hartioita ja muutenkin mietin kunnolla, että mitä kaikkea tässä alkaisi työstää. Ja suunnittelen kukkajuttuja. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi ihana ja näyttävä malli ja kaiken lisäksi joutuisa neuloa. Minun tekisi myös mieli aloittaa vaikka mitä projekteja, mutta taidan nyt tehdä pari palaa Kalevala peittoon. Minä taidan istuttaa avomaan kurkkuja kunhan takapihalta sulaa vielä metri lunta ;D

   Poista
 2. Tosi kauniit sukat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi💖