8.10.2018

Kappa

Olen pitkään ihaillut muiden Kappa huiveja, mutta ollut sitä mieltä, että en tarvitse omaa. Kunnes sitten joku kerta inspiraatio iski ja tilasin lankaa.


Ja niin huomasin neulovani tuubihuivia, josta tulisi pidempi, kuin mitä itse olen. Alku edistyi suhteellisen hitaasti, koska ohutta ja liukasta lankaa oli vaikea neuloa isoilla (3mm) puikoilla. Ja välillä huivi lepäsi syrjässä, kun neuloin ja virkkasin muita töitä. Mutta sitten kun neuloin tätä, ei pysäyttämistä ollut. Saatoin neuloa yhden väriosuuden pitkässä viikonlopussa.


Lanka Dropsin Lace on aivan ihana koostumukseltaan, alpakkaa ja silkkiä. Se on todella pehmeä ja erittäin lämmin. Lisäksi värivalinnat osuivat nappiin.


Kappaa voi myös pitää tavallisen huivin tavoin kaulaan kiedottuna.
Neulottaessa huivi oli todella epätasainen, mutta kastelussa pinta tasoittui erittäin hyvin. 


Lanka; Drops Lace
Langan menekki; 200g
Ohje; Veera Välimäki - Kappa (löytyy myös Huivileikki-kirjasta)
Koko; pituus n. 170cm

10 kommenttia:

  1. Kaunis kappa! :) Tähän on varmasti mukava kietoutua - tavalla tai toisella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on todella lämmin! Olen jo testannut useammalla tavalla ;)

      Poista
  2. Tosi kaunis ja ihanat värit.

    VastaaPoista
  3. Hempeän värinen kappa, tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  4. Kas, joku muukin neuloo vielä kappoja :-) Joo, nyt minäkin tämän aloitan, ja sinulla sattuu olemaan juuri nuo värit, mitä mietin. Siksi kysynkin noista sävyistä, että ovatko nuo roosa ja harmaa lämpimiä vai viileitä sävyjä? En pääse hipelöimään lakoja, joten tilatessa on aina pieni kysymysmerkki noiden sävyjen suhteen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hiukan jälkijunassa tämän Kapan kanssa ;D En oikein osaa sanoa, ovatko lämpimiä vai kylmiä, mutta kuvat näyttävät hyvin värit. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi💖