24.12.2018

24. luukku; Varpuset

Niina Laitisen tämän vuoden joulukalenterisukat (pitsi-palmikko) ovat nimeltään Varpuset.Sukat eivät pettäneet tänäkään vuonna. Niistä tuli todella kauniit ja niitä oli mukava tehdä. Muutamana päivänä jäin jälkeen aikataulusta, mutta sain sukat valmiiksi. Varren päivittäiset kuvio-osuudet olivat muutamana päivänä mielestäni hiukan liian pitkät.


Sukissa erityisen kaunis on sukan takaosa ja terä. Sukan kuviot oli helppo tehdä.Langan väri oli hankala saada kuviin lumen kanssa. Väri tulee paremmin esille 1. luukun kuvissa.


Taidan ensi vuonnakin osallistua nimenomaan näiden pitsi-palmikko sukkien neulontaan. Niin ja voisin neuloa viime vuoden Sylviat.


Lanka; Kaupunkilanka Rotvalli (väri 60)
Langan menekki; 75g
Ohje; Niina Laitinen - Varpuset
Koko; 38


Palataan taas kuun lopusta vuosikoosteen kera ja sitten alkukuusta tulossa jotain kirjottua ja joululahjat.

Rauhallista joulua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Upeat sukat! Minä vähän haaveilin näiden neulomisesta, mutta joulukuu tähän asti on ollut niin kiireinen, että en vain ehtinyt aloittaa.

  VastaaPoista
 2. Näistä tuli kauniit! <3 Laitan omalle to do -listalle. En ehtinyt näitä tehdä samaan aikaan muiden jouluprokkisten kanssa. Joskus myöhemmin sitten. Nyt täytyy ehkä yrittää ahkeroida yksi toivesukkapari valmiiksi ja sitten sivakoidaankin jo Sukka-Finlandian kisaladulla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinulla kyllä pitää kiirettä niiden kanssa. Minä en viitsi lähteä kisaan mukaan, kun en kerkeä täysillä osallistumaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi💖