12.2.2019

Chamomile Dreams

Tämä huivi oli sellainen, joka pääsi todella nopeasti sen nähtyäni puikoille. Ihailin tätä Villapesuohjelman Katrin ja Palasia arjestamme Riikan tekeminä. 


Ostin väriä vaihtavan langan, Koukuttamon Hehku Singlesin värissä Kuuhullu, Jyväskylän neulefestareilta. Siitä oli ensin tarkoitus tulla Exploration Station, mutta siihen varaamani langat eivät käyneet yhteen, joten suunnitelmat muuttuivat. Päävärin, Hedgehog Fibersin Twist Sockin värissä Pollen, ostin Tampereen kädentaitomessuilta. Jotenkin Snurren kojulla idea iski kuin samala kirkkaalta taivaalta, kotona olisi toinen vyyhti, täältä ostan toisen ja teen tämän huivin.


Huivissa on todella upea pitsikuvio. Se olisi ollut heti alusta asti helppo, jos en olisi yrittänyt yhtä aikaa katsoa espanjan kielistä ohjelmaa, lukea pitsiä nurjalla puolella ja vielä neuloa sitä. En siis osaa espanjaa, joten vaikeudet olivat taatut. Mutta alkuvaikeuksien jälkeen huivi valmistui muutamassa viikossa.


Ohje oli todella hyvin kirjoitettu, voin ehdottomasti suositella sitä. Tämä oli todella ihana huiviprojekti <3


Huivin kruunaa ihanat tasselit, jotka laitoin huivin kulmiin.


Kiitos äidilleni, joka esittelee huivia kuvissa.


Lanka; Hedgehog Fibers Twist Sock ja Koukuttamo Hehku singles
Langan menekki; 132g
Koko; 185cm x 45cm

8 kommenttia:

 1. Tätä ihailinkin jo Ravelryssa, kun kurkin projekteja. ;) Aivan ihana huivi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Tämä oli tosi mukava neuloa :) Voisin jopa tehdä toisen. En myöskään ole nähnyt rumaa väriyhdistelmää tälle huiville ;)

   Poista
 2. Wow!! Mäki haluun! Ihana huivi ja huiput värit ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Aloita vaan tekemään, oli tosi tosi mukava neuloa! Ja kun tää näyttää niin hyvältä vaikka minkä värisenä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖