31.3.2019

monipuolinen maaliskuu

Maaliskuu tuli ja meni. Hirveästi ei neuleaikaa ollut tässä kuussa, mutta suunnitelmia ja lankaostoksia sitäkin enemmän.


Kuun alusta pääsin käymään ihanassa Karnaluksissa. Lankaa tarttui mukaan muutama kerä, tiedättehän te sen neulojan mutaman kilon kerän. Lähes joka kerälle on kuitenkin projekti mielessä.
Muuten on neulominen ollut hiukan tahmeaa. Sandalwood paitaa olen purkanut paljon ja vieläkään en ole oikein varma tykkäänkö siitä. Myös jo valmistunut Shake it up vaati hiukan purkamista. Yleensä en siis joudu purkamaan montaakaan silmukkaa tai kerrosta, mutta nyt ei ole selkeästikään ajatukset olleet neuleissa.
Virkkaus ja ompelu houkuttavat. Molemmista olen jo saanut pienen maistiaisen, mutta tarkoitus olisi päästä ihan kunnon projektien pariin.


Neulottua; 

Ommeltua; 


4 kommenttia:

 1. Kivoja kässäilyjä kumminkin. Ja se suunnittelu se ihanaa onkin. :) Mie tilasin just paitalangat, apua... Nyt kun vielä löytäisin kivan paitamallin. :D Sitä täytyy vielä metsästää, mieluusti ns. liukuväristä mutta sen nyt voi toki itsekin soveltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, onnea paidan neulontaan! Minulla on nyt kaksi paitaa kesken, tosin Sandalwood pohdituttaa kovasti...

   Poista
 2. Hienoja töitä!
  Joskus kun joku tökkii, niin heitän sen nurkkaan ja aloitan muista langoista. Tovi vain, niin johan se idea löytyy ja nurkasta kaivetaan kerä takaisin hyppysiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sain kuin sainkin paidan valmiiksi. Minua yleensä ärsyttää enemmän se keskeneräisyys, joten tämänkin paidan neuloin sinnikkäästi valmiiksi. ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi💖