7.4.2019

Kindness shawl

Kuvat eivät täysin anna oikeutta tämän huivin kauneudelle.Olin ajatellut joskus tehdä tämän huivin, mutta se joskus tulikin aikaisemmin kuin oletin, sillä tämä huivi oli tilaustyö. Huivin saaja valikoi ehdottamistani malleista tämän ja tätä oli kyllä todella mukava neuloa.


Huivin saaja halusi värien liukuvan valkoisesta tumman harmaaseen. Kävin paikallisessa lankakaupassa etsiskelemässä lankoja, mutta koska missään langassa ei ollut kaikkia haluamiani sävyjä, ovat kaikki langat eri merkkiä. (Lista langoista alhaalla) Tätä oli todella koukuttava neuloa, koska yhden värin osuus oli varsin lyhyt, joten aina oli uutta odotettavissa.


Ohjetta muokkasin sen verran, että tein viimeistä pitsiä kolmen toiston sijaan seitsemän. Vaikka tässä viimeisessä osiossa silmukoita ei enää lisätä, ei se haitannut, sillä huivi antoi hyvin periksi. Kaikista kauneinta huivissa on nimittäin tuo lopun pitsi. Lanka; Austermann Step Classic, Regia 4-fädig, Sandnes Garn Sisu, Sheepjes Invicta Extra ja Filcolana Arwetta
Langan menekki; 141g
Ohje; Jaala Spiro - Kindness Shawl
Koko; 158cm x 57cm

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖