14.4.2019

Spector

Ostin kesällä Neulefestareilta tätä kaunista GarnStoriesin lankaa värissä Poets Society.


Ensimmäinen suunnitelma oli tehdä langoista Shusui Shrug, mutta koska tiheyteni ei natsannut ohjeeseen (puikko koon vaihto ei olisi juurikaan auttanut), meni se aloitus purkuun. Etsiessäni uutta ohjetta langoille törmäsin Ravelryssä Joji Locatellin tuoreeseen ohjeeseen Spector.


Niin siinä kävi, että Spector pääsi sitten puikoille. Alku oli todella työläs neuloa, koska siinä neulottiin enimmäkseen nurjaa ja kainaloita kohden tuli myös paljon palmikon kääntöjä. Ne olivat niin aikaa vieviä, että opettelin tekemään ne ilman palmikkopuikkoa. Loppu paita oli todella nopea tehdä, koska työtä neulottiin nurjalta puolelta, jolloin sai neuloa enemmän oikeaa.
Ohjeessa paita oli tehty feidaamalla useampaa väriä, mutta ajattelin, että paidan yksinkertaiset kuviot erottuisivat yhtä hyvin myös yhdellä langalla tehtynä.


Kun paidan vartalo-osa oli valmis ja sovitin paitaa jälleen, alkoi se näyttämään enemmän T-paidalta. Hetken asiaa punnittuani päätin, että teen vain lyhyet hihat. Neuloin hihaan vielä vähän kuviota ja sitten tein resorin. Olen tosi tyytyväinen, tästä tuli todella kiva T-paitana.


Lanka; GarnStories Merino Soxs
Langan menekki; 256g
Koko; XXL

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖