30.4.2019

Hujauksessa ohi

Huhtikuu on kulunut yhdessä hujauksessa. Enkö minä vasta kirjoittanut maaliskuun koostetta?


Tässä kuussa tein kivoja ja monipuolisesti erilaisia käsitöitä. Olen muun muassa neulonut, ommellut, virkannut, askarrellut ja tehnyt ristipistoja. Aika paljon kaikkea kivaa. 
Yksi pettymys mahtui myös matkan varrelle, nimittäin neulomani Leymus sukat menivät pilalle. Lankana minulla oli itse kasvivärjäämäni lanka ja pingotuksessa nuppineulat päästivät väriä sukkiin, joten sukissa on nyt isoja mustia läikkiä. Voitte varmasti arvata, että nuppineulat ovat nyt roskiksessa ja uudet on ostettu tilalle. Harmitus on silti suuri. Pitää varmaan värjätä lisää tulevana kesänä.
Puikoilla on tällä hetkellä ruuhkaa, useampi iso työ. Saapas nähdä milloin jokin niistä päätyy valmiiksi asti. Mikään työn kun ei ole edes puolivälissä ;D
Käsitöiden lisäksi olen lukenut ja tehnyt palapelejä.


Neulottua;

Virkattua;

5 kommenttia:

 1. Voi harmi sukkiesi puolesta. Muuten kyllä kauniita töitä olet tehnyt huhtikuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onneksi niitä voi käyttää vaikka kengissä, jolloin pahimmat läntit ei näy :(

   Poista
 2. Nuppineulojen kanssa saa olla tarkkana, pitää olla sellaisia ruostumattomia. Harmi, että sukille kävi hassusti! Joskus näitä sattuu. Onneksi vastapainona on kuitenkin yleensä iso kasa onnistuneita juttuja. Ihanaa ja inspiroivaa toukokuun alkua ja iloista vappua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin nuppineuloihin oli jäänyt siis mustaa pesukoneväriä kahden kesän takaisesta kelloprojektista. Muihin lankoihin ei ole tämän kahden vuoden aikana päästänyt ;D
   Tosiaan onneksi on monta muuta kivaa juttua valmistunut ja kesken, muuten voisi ehkä harmittaa enemmänkin.

   Poista
  2. Aa! No ilmankos. Hassua, että nyt vasta päättivät sitten alkaa tuhraamaan. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi💖