3.5.2019

Jotain niin oikeaa

Heti kun Niina Laitisen uusin kirja tuli varattavaksi kirjastosta, laitoin sen varaukseen ja sainkin kirjan lähes yhtä aikaa kuin olisin saanut kaupasta.


Kirjassa oli monta kaunista mallia ja muutama, joita hiukan ihmettelin, mutta kokonaisuutena paljon kauniita malleja. Edellisen kirjan kuvat eivät olleet kovin valoisia ja tässä kirjassa ne olivat valoisampia, mutta minusta ne näyttivät siltä, että niitä oli vain muokattu valoisammiksi.
 Jotain oli pakko kokeilla ja, koska äitini tarvitsi lapaset, laitoin puikoille Jotain niin oikeaa -lapaset. Näissä on todella kaunis palmikko, jonka opin lähes ulkoa.


Ohje oli 7-veljekselle, mutta minulla oli aavistuksen paksumpi villalanka. En tiedä tarkasti mitä lankaa tämä on, mutta sanoisin, että se on 100% villaa. Lapasista tuli todella kauniit ja erittäin lämpimät ja mikäs sen parempi lopputulos.


Lanka; Tuntematon 100% villalanka
Langan menekki; 70g
Koko; naisten

8 kommenttia:

  1. Tuo palmikkokuvio on kyllä kaunis. :) Ja kunnon villalankalapaset on ihan luksusta, tosi lämpöiset kun vielä vähän huopuvat käytössä. Mulla on paidan helma resorissa menossa ja sain just tehtyä lankatilauksen, kun sain valmistujaislahjaksi yhden ihanan lahjakortinkin... Hihii! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä lanka oli kyllä huippu! Sitä olisi vähän jäljellä valkoisena ja harmaana. ;) Ja lankaa ei voi olla ikinä liikaa! Minulla on ihania villapaitoja kesken, mutta ensin täytyy huhkia eräs huivi valmiiksi, miten tylsää ;D

      Poista
  2. Kylläpäs on kauniit lapaset! Ja varmasti ihanan lämpöiset kun ovat villaa. Mahtavaa!

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit ja varmasti myös lämpöiset lapaset:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi💖