26.5.2019

Sandalwood

Huh, nyt tämä on valmis. Maaliskuun koosteessa kerkesinkin tästä hiukan valittaa. Ei ollut kovinkaan kiva tehdä, mutta sisulla valmiiksi!


Tässä kuvassa paidan väri toistuu parhaiten. Tietenkin auringossa paita näyttää paljon vaaleammalta, mutta tuo ylin kuva vastaa parhaiten väriä myös hiukan vähemmässä valossa.


Tässä kävi taas klassisesti se, että unohdin, että Veeran ohjeilla voi valita "pienemmän koon". Eli tässäkin paidassa olisi pitänyt ottaa koko, jossa on 10-20cm löysyyttä, joten aloitin isoimmalla koolla. Ja se oli todellakin aivan liian iso. Joten purkuun meni ja valitsin kaksi kokoa pienemmän. Ja tässä L koossa on edelleen löysyyttä, ehkä jopa liikaa minun makuuni. Ohjeen kuvat eivät mielestäni antaneet täysin oikeaa kuvaa paidan mallista.


Lankana on aivan ihana Tukuwool. Tukuwoolia on kiva neuloa ja värit ovat aivan mahtavat. Tällä hetkellä myös Selja ja Hohka väreistä olisi kiva saada paita.


Nätti paita tästä joka tapauksessa tuli. Ehkä tämä on sellainen malli, jota minun täytyy opetella käyttämään. Lisäksi tämä on tosi lämmin, joten tätä on varmastikin paras käyttää keväällä takin sijasta.


Lanka; Tukuwool värissä Haave
Langan menekki; 337g
Koko; L

6 kommenttia:

 1. Kiva paita! Näyttää ainakin kuvissa tosi hyvältä, sellaiselta rentoilupaidalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, sellainen se onkin. Tosi hihat olisi voineet olla pidemmät, koska ne nousee aika pahasti, jos esim. kurkottelee jotain ;D

   Poista
 2. Tosi kaunis paita ja hienon värinen. Minun makuuni löysyyttä on juuri sopivasti, mutta sehän on vain makuasia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niin on. Pitää nyt opetella käyttämään tätä. Taidan olla vain niin tottunut istuvampiin vaatteisiin. ;)

   Poista
 3. Kävin kurkkaamassa, miltä purettu neule näyttää, ja kyllä nyt teit kauniimman puseron. Ei tuo paha ole, mutta ymmärrän, että löysyyskin voi harmittaa käytössä. Olisi muuten kiva kuulla, miksi tuon tekeminen oli niin hankalaa tai tökki? Oliko ohjeessa jotain kummallista vai mikä siinä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin ongelma oli varmasti se, että malli ei istu itselleni. Se mikä tehdessä tökki oli se, että valitsin ensin koon, jossa oli löysyyttä AIVAN liikaa. Purin ja tein 2 kokoa pienemmän koon eli L koon. L koolla (ilmoitettu valmis rinnanympärys 120cm) tuli n. 25 cm löysyinen paita. Oma rinnanympärykseni on 108cm. Eli minusta ilmoitettu koko ei vastaa neuloessa saatua, vaikka tiheyteni täsmää ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖