31.1.2020

Uutta inspiraatiota, vaan mistä aika...

Niin se vain on vierähtänyt vuoden ensimmäinen kuukausi loppuun.


Tässä kuussa olen neulonut lähes pelkästään villapaitoja ja -takkeja, jos ei lasketa mukaan alkukuusta, parissa päivässä neulomiani lapasia. Ei ole nimittäin sitten yhtään huvittanut joululahjaneuleiden jälkeen pienten juttujen, kuten sukkien neulominen. ;D Ja tälläkin hetkellä kaikki mielessä olevat projektit ovat paitoja. Blogissa olen kuitenkin esitellyt näitä joululahja juttuja ja pari lahjaa odottaa vielä vuoroaan.
Alkukuusta tilasin lankaa Ruskanlehden verkkokaupasta, kun siellä tuli myyntiin kakkoslaatuisia värjäyksiä. Aika ihania lankoja sain napattua sieltä, mutta samalla mietin, että mikä "kulutan lankaa enemmän kuin ostan" lupaus minulla olikaan tehtynä...
Haluaisin myös ommella, minulla on monta projektia suunnitteilla, kuten toinen Finley tote -kassi, pari t-paitaa, housut, projektipussi ja reppu... ;) Mutta kun se kankaiden leikkaaminen ei inspiroi sitten yhtään. EI YHTÄÄN! Eli täytyy varmaankin jonain viikonloppuna käyttää koko päivä siihen, että leikkaan kankaita näihin projekteihin.


Neulottua;
Antler hat
Briossi kauluri
Sormikkaat
Perussukat

Ommeltua;
Finley tote
Olkalaukku

Muuta;
Ompelutarvikekuppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi💖