17.4.2020

Tarjotin

Kun olin saanut pannunaluset tehtyä, päätin kokeilla seuraavaksi tarjottimen tekoa. Joku viisas olisi tietysti aloittanut tästä, onhan tämä tasainen pinta neliön muotoisilla laatoilla. 


Jälleen sain tarvikkeet mummoltani. Sekä mosaiikit, että itse tarjottimen. Tarjotin on ensin maalattu kalkkimaalilla valkoiseksi ja mosaiikkipinta on tehty sitten maalaamisen jälkeen.


Valitsin tähän kauniit, pääasiassa harmaan sävyiset laatat, sekä niiden värin, että määrän vuoksi. Kylläpä ne näyttävät hyvältä isona pintana!


Ainut miinus tässä on se, että tarjotin on hiukan painava, koska mosaiikkilaatat, sekä täyspuinen tarjotin painavat yhteensä aika paljon. Tämä on siis soveltuva koristeeksi tai kevyiden juttujen kantoon.


Nämä puuhastelut olivat tällä erää nyt tässä, joten seuraavassa postuaksessa palataan taas neuleiden pariin :)

2 kommenttia:

  1. Sievän näköinen tarjotin <3 Mosaiikkityöt ovat kyllä mukavia tehdä. Minullakin on yksi tarjotin ollut jemmassa, että tuunaan sitä askartelemalla. Nyt on puraissut virkkauskärpänen pahemman kerran, niin ei malta muuta tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaikelle on aikansa :) Minuakin huvituttaa nyt virkkaus ja neulominen, kun ompelua kerkesin taas vuorostaan harrastaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi💖