26.11.2020

Kauneimmat

Koska mummoni on villasukkien suurkuluttaja, neuloin joulupakettiin toisetkin sukat Aava-sukkien lisäksi. Toki nämäkin ovat fingering-vahvuisesta langasta. Ei olisi pitänyt opettaa mummoa ohuiden sukkien käyttäjäksi ;)


Tykkään kyllä näistä sukista aivan hirmuisesti! Nämä ovat varmaan yhdet kauneimmista neulomistani sukista, sillä näiden värimaailma on upean harmoninen ja seesteinen. Langat olivat kaikki jämiä vanhoista projekteista. Harmaita ja valkoisia jämiä saisi kyllä olla enemmän, sillä ne ovat nyt uhkaavan lopussa nämä sukat tehtyäni. Ilmeisesti siis pitää ostaa lisää ohuita sukkalankoja.


Kuvat on jälleen otettu pelkistä sukista ilman mallijalkoja. Itselle nämä ovat niin isot, että en viitsi omissa jaloissa kuvata ja kaikki mallit ovat kauempana.


Teetkö itse joululahjoja? Alkaako projekti olla loppusuoralla? Minulta puuttuu enää 2,5 työtä ja sitten on valmista! Taidan sittenkin keretä, vaikka alkusyksystä muuta epäilin.


Lanka; Cascade Heritage, Austermann Step, Sandnes Garn Sisu, Novita Venla ja Regia 4-fädig
Langan menekki; 80g
Ohje; oma
Koko; 40-41

4 kommenttia:

 1. Oikeassa olet, ihanat sukat. Kyllä mummon kelpaa.

  Teen mielelläni lahjoja, juurikin sukkia. Aina tuntuu, että haluaisi tehdä useammat kuin ehtii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kelpaa <3 Ja näinhän se on. Taas jouduin muutamasta ideasta luopumaan, että kerkeän kaikille tekemään jotain. :)

   Poista
 2. No on ihanat sukat! Raidoista on niin moneksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Pitää varmaan tehdä pinkin sävyisistä jämistä itselle, sillä niitä riittää ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖