31.12.2020

2020

 Onhan ollut vuosi, kaikin puolin!

Viime vuonna vielä niin kaukaiselta tuntunut ajatus opiskelusta käsityön opettajaksi on ollut nyt syksyn ajan arkipäivää. Yksi viime vuoden kässälupauksista, eli uusien käsityötekniikoiden kokeilu on siis todellakin toteutunut koulun alettua.
Postauksen loppupuolelta näette myös sen, että lankaa olen onnistunut kuluttamaan enemmän kuin ostamaan, vaikka alkuvuodesta se näyttikin aika epätodennäköiselle. Kulutus ja ostelu on ollut pienempää kuin muina vuosina, sillä aikaa neulomiselle ei ole ollut niin paljoa. Toisaalta olen esimerkiksi ommellut paljon enemmän kuin muina vuosina, mikä ei näy tässä tilastoinnissa.
Vaikka tein viime vuoden lopussa vain kolme lupausta tulevalle kässävuodelle jäi niistä silti yksi toteuttamatta. Nimittäin kuuluisa ristipistotyö on vieläkin kesken ;D En ole edistänyt sitä lähes yhtään koko vuonna, vaikka se on ollut mielessä ja nyt jopa mukana joulun vietossa.

Kokonaisuutta ajatellen toteutin kuitenkin kaksi lupausta, eli sain toteutettua yli puolet. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa tulevaan vuoteen, joka on toivottavasti tätä paljon parempi.

tammikuu

helmikuu

huhtikuu

toukokuu

kesäkuu

heinäkuu

elokuu

syys- ja lokakuu

marraskuu

joulukuu

Toki ei sovi unohtaa kuvaa jo edellä mainitsemastani taulukosta, josta selviää lankojen kulutukseni kuluneena vuonna.

Otsikko on lankakilot, mutta määrät ovat grammoina.


Vuodelle 2021 hahmottelin jo kässäbingoa, joka toimittaa vuosittaisten kässälupausteni virkaa. Saa nähdä miten hyvin saan bingoruudukon täytettyä! 25 ruutua tarkoittaa 25 lupausta :o 
Siihen täytyy keksiä vielä muutamia ruutuja, joten esittelen sen todennäköisesti myöhemmin. Taidan sitten liittää kuvan myös tähän, jolloin se on helppo löytää ensi vuoden lopussa.
Nyt on bingoruudukko täytetty. Joitakin ruutuja olen jo edistänyt, mutta yhtään raksia ei vielä ole. Aika intohimoisia suunnitelmia... ;D


Tässä olivat tämän vuoden kuukausittaiset kollaasit. Instagramissa voitte käydä kurkkaamassa, mitkä olivat vuoden tykätyimmät kuvani!


Toivon kaikille parempaa vuotta 2021!

4 kommenttia:

  1. Paljon kauniita käsitöitä on mahtunut vuoteesi. Käsityön iloa myös uuteen vuoteen! <3

    VastaaPoista
  2. Oletpa ehtinyt tehdä paljon! Hyvää uutta vuotta ja onnea myös opintoihin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi💖