4.9.2016

SYKSY!

Ihanaa, nyt voi puhua syksystä! Syksy on oikeasti todella ihana vuodenaika, koska voi kerätä marjoja ja sieniä, kävellä kumppareissa ja värit, syksyn värit ne vasta parhautta onkin! 

No niin joo, huomasitte varmaan kuinka inspiroitunut olen... Suunnitteilla on paljon lapasia, sukkia ja tietenkin joululahjoja. Täällä on enemmän ja vähemmän ollut lahjat jo koko kesän ajan tekeillä, mutta nyt se käynnistyy toden teolla. 
Oletteko te jo aloittaneet joululahjojen teon?


Tuli viikko sitten mieleen, että äitini tarvitsee uudet lapaset, koska veljeni hävitti edelliset. Joten Alize langan jämät punnitukseen ja lapaset puikoille. Nämä olivat mukavat neulottavat aamuisille bussimatkoille, kun pystyi vain neulomaan ulkomuistista.


Sitten toisena tai kolmantena aamuna alkoi kuumottamaan, että lanka loppuu kesken, vaikka punnitsin sen. Ja niinhän siinä sitten kävi, että se loppui kesken. Hetken pohdittuani tajusin, että minulla on Dropsin Fabel printiä korin pohjalla ja ongelma oli ratkaistu!


Nyt lapaset käteen ja ulos! 

Niin ja tietysti uudet puikoille;D


Lanka; Alize Superwash wool ja Drops Fabel print
Langan menekki; 47g
ohje; omasta pääkopasta

6 kommenttia:

  1. Syksy on kyllä huippu <3

    Täällä myös aloiteltu joululahjojen teko tai vähintäänkin suunnittelu :) Eilen valmistui ensimmäinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes!! Mulla taitaa olla 4 valmiina ja viides aivan kohta;)
      P.S. onneks en ole ainut näin aikaisin aloittanut

      Poista
    2. Oho, ootpa ollut reipas! :D Mut hyvä vaan niin ei tuu paniikkia ja kiirettä sit lopussa. Mie taidan tehdä 6 lahjaa itse et vähän kiire voi tulla jos ei kohta jo aloittele seuraavaa. Mut on niin monta muutaiin projektia to do-listalla :D :)

      Poista
    3. Joo sama vika, to do-lista on umpi täynnä! Ja kiire tulee silti, vaikka ajoissa aloitin:D

      Poista
  2. Miun viime joulun urakka oli semmoinen 20 paria villasukkia, joten tänä vuonna en kauheen monia tee, enkä ehdikään, sillä teen häiden jäljiltä niitä lahjakorttivillasukkia. Mutta ainahan sitä jotain! Ja syksy on kyllä ihanaa. <3 (Paitsi opiskelu, hyi!) Harmittelen vaan, etten ole ehtinyt mustikkaan. Pöh! Mutta ihanat nuo lapaset ja kauniisti kuvattu! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla tänä jouluna suunnitteilla n.5 villasukat, villahousut, poncho, pyyhe, tyynyt ja vielä jotain pienempiä virkaten. Eli riittää tekemistä!
      Hirveästi olet ahkeroinut:O Ja tekemistä riittää sinullakin…
      Ja tosiaan tuo opiskelu vie aikaa… pitää aamuisin neuloa bussissa, että saa jotakin aikaan

      Poista

Kiitos kommentistasi💖