8.10.2016

Pieni yksityiskohta

Hassua, miten joskus pienellä muutoksella saa paljon aikaan. 


Ompelin jokin aika sitten verhot ja tyynynpäällisen. Tämä kangas tarttui IKEAsta äitini mukaan samalla kertaa ja se oli toinen vaihtoehto verhoihin. Päädyimme jättämään tämän vielä jemmaan. No onneksi, sillä siitä syntyi kaunis tyyny, joka antaa uutta ilmettä koko olohuoneelle. Aloitin tämän ompelun jo jonkin aikaa sitten, mutta minulta loppui valkoinen lanka!? Miten, en tiedä, mutta viimein sain aikaiseksi sitten käydä lisää ja tyyny valmistui!


Kangas; IKEAsta
Koko; 40cmx60cm

Tekisi mieli ommella jotain vaikeampaa, mutta minulla menee hermot heti... Ehkä siis odottelen taas hetken ennen kuin ompelen seuraavan kerran.

Ai niin, huomasin, että sivussa oleva sähköpostiosoite oli kirjoitettu aivan todella väärin!  Toivottavasti kukaan ei ole siihen yrittänyt viestiä laitella. Jos olet kuitenkin laittanut, laittaisitko uudelleen sieltä nyt löytyvään uuteen osoitteeseen! 

2 kommenttia:

  1. Tyynyillä (tai siis niiden päällisillä) saa kyllä muutettua huoneen ilmettä kivasti. On muuten nätti kuosi. Tykkään talventörröttäjistä ihan tuolla ulkonakin. (: Kohtahan niitä saapi kuurapeitteisinä ihastella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin kuosista! Luin ensin, että kura peitteisinä ja mietin, että on on kyllä outoa... Onneksi tajusin lukea uudelleen ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi💖