24.12.2016

24. luukku; joulukalenterisukat

Tällainen tilanne oli 1. luukussa


Tällainen taasen siinä välillä 6. vihjeen kohdalla.Ja nyt ollaan tultu siihen vaiheeseen, että on jouluaatto, 24 päivä eli sukat ovat valmiit!!


Oli niin mukavaa neuloa näitä vihje kerrallaan. Luukut olivat sopivan pituisia, vaikka välillä olisi tehnyt mieli neuloa hiukan enemmän kerralla. Siinäkin mielessä kiva, että nykyään teen yhdet sukat jo aika nopeasti, niin nämä olivat tällaiset hitaat fiilistelysukat:)
Ohje on taattua Niina Laitisen laatua, hyvä selkeä ohje ja uskomaton lopputulos!


Ainut jännittävä asia oli, että menevätkö nämä sitten lopuksi jalkaa. Ja onneksi menevät. Ehkä olisi nilkasta voinut olla hiukan leveämpi, mutta muuten todella hyvät.


Lanka; Novita 7-veljestä
Ohje; Niina Laitisen joulukalenterisukat
Koko; 38

Nyt on siis joulukalenteri saatettu kunnialla loppuu. Eli näiden myötä kaikille hyvää joulua, lukijoille ja niille, jotka muuten tänne eksyvät ja käyvät lukemassa. Huikea vuosi takana.
Blogi hiljentyy nyt viikoksi, jonka jälkeen luvassa on joululahjojen paljastelu. :)

4 kommenttia:

 1. Rauhallisia joulunpyhiä sinulle! <3 Kiva oli joulukalenterisi. Ja kiva nähdä näitä sukkia punaharmaina, niin kuin ohjeessakin. Kauniita kyllä melkein kaikissa väriyhdistelmissä. (: Ja kiva oli neuloa! Ootko mukana Ystävänpäiväsukkien neulonnassa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ovat kyllä kaikki sukat olleet niin kauniin värisiä:) Oli tosiaan myös kiva neuloa niitä. Ystävänpäiväsukat ovat harkinnassa, voi olla että teen nekin;D

   Poista
 2. Todella kauniit! Omani valmistuivat puna-valkoisina, kiva malli ja kiva niitä olikin tehdä. Teillä on myös komeasti lunta, meillä on tullut vain vettä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin myös ensin puna-valkoisia. Joo, lunta on vielä, vaikka se onkin vähentynyt :)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖