12.2.2017

Pientä piiperrystä

Serkkuni leikkivät tällä hetkellä todella paljon Littlest pet shop eläimillä ja tavaroilla, joten katsellessani Hannan instagramista löytyviä nukkekoti tuunauksia ja kaikkia ihania pieniä juttuja, inspiraatio iski. Niin ja oli tähän toinenkin syy, nimittäin sain sopivasti hiukan tyhjennettyä jämälanka purkkia.


Joten petsit saivat pari pipoa, kaulaliinaa ja peittoa sekä lankakorin ja maton.





Ja enää ei päätä palella!



Hatut on virkattu pyöreänä välillä mallaillen päähän. Kaulaliinat ovat nyörejä, nyöriä neuloessa kannattaa kiristää sitä hiukan vetäisemällä joka kerroksella, jotta siitä tulee tasainen.



Puikot on tehty leikkaamalla hammastikku puoliksi ja hiomalla molemmat päät uudelleen. Ne on tarkoitettu pysymään tuossa korissa, ovat niin pienet.



Nämä peitot on virkattu tavallisesti kiinteillä silmukoilla edestakaisin.



Tähän käytin tätä jo tutuksi tullutta ohjetta Janitan blogista.

Langat; 4-säikeisiä jämiä
Langan menekki; kaikkiin yht 28g
Ohje; selityksiä ja pari linkkiä yllä


2 kommenttia:

  1. Ihania pikkuneulomuksia! (: Just eilen yhden pienen ihmisen nukkekotia katselin, että sinne on toinen mummo ahkerasti mattoja neulonut ja virkannut. Mua vähän hirvittää, että jos joskus on tarpeeksi tilaa, niin hurahdan varmaan itsekin nukkekotituunaukseen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin on! Mulla on nukkekoti, jonka viime kesänä maalasin ulkopuolelta, mutta ainakaan sillon ei innostus riittänyt tavaroiden kunnostukseen ja tuunaukseen, mutta ehkä joskus. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi💖