7.4.2017

Jälkijunassa

Hei hei, täällä taas esittelen vähän myöhässä näitä sukkiani. Eli kyseessä on Niina Laitisen ystävänpäiväsukat, joita en aloittanut yhteisneulontana. Silloin ajattelin, että en nyt jaksa kirjoneuletta ja vieläpä päivittäin.


Ja sitten huomaan kuukautta myöhemmin, että sukat ovat eksyneet puikoille. Ja nyt ne ovat valmiit ja huh sentään olihan hommaa. Eli kolmella värillä kirjoneuletta, nalle langasta ja kun siihen vielä yhdistää sen, että kokeilin uutta tekniikkaa, lankadominanssia oli aikamoinen projekti tullut aloitettua.


Kamala himo tuli siis kirjoneuleeseen, mutta loppua kohti alkoi olla jo aikamoista tervan juontia. Lankadominanssi kyllä toimi, mutta käsiala kiristyi ainakin näin aluksi, joten ei toivoakaan siitä, että olisivat omiin jalkoihin menneet. Eli onneksi on kapeampi kinttuisia kavereita!


Ohje oli todella hyvä ja sisälsi kolme kokoa, joista tein pienimmän. Ja väritkin olivat kohdillaan, joten ei näitä voi lopulta kuin katsoa tyytyväisenä siitä, että jaksoin tehdä loppuun asti. Mutta nyt taidan jättää hetkeksi kirjoneuleet syrjään.


Lanka; Novita Nalle
Langan menekki; 156g
Koko; 38, pienin koko

4 kommenttia:

 1. Kauniit tuli! (: Ja jännää, mulla lankadominanssi (jonka opin kuin itsestään) taas löysensi kirjoneuletta. Kannattaa muuten kokeilla tehdä vähän isommilla puikoilla, kuin millä muuten neuloisi, jos tuntuu, että kirjoneulekäsiala alkaa kiristää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miksi en ole tajunnut ottaa isompia puikkoja ;D, niillä ainakin vähän korjaantuu ja voi olla, että myös toinen kerta on jo vähän löysempi.

   Poista
 2. Hienot sukat! Minäkin sain juuri omani valmiiksi, odottivat viimeistelyä puolitoista kuukautta ;) Minä neulon myös kirjoneuletta isommilla puikoilla, kun muuten tulee turhan tiukkaa, kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva, että sinäkin sait sukkasi valmiiksi. Joskus viimeistely on tosiaan se vaikein vaihe ;) En tiedä miten olen unohtanut kokeilla isompia puikkoja, en ole edes muistanut että sekin on vaihtoehto :D

   Poista

Kiitos kommentistasi💖