1.4.2017

Urbaani turbaani

Tässä oli kyllä mielenkiintoinen hattu projekti, sillä vaikka sitä tästä kuvasta ei tajua, tämä hattu neulottiin tasona.


Joo siis hattu oli tasona neulottu kappale, jonka aloitus- ja lopetusreuna silmukoitiin yhteen, päälaki kiristettiin kiinni ja alareuna siistittiin I-cord reunuksella.
Tein pipon muokatulla versiolla niin, että aloituksessa oli 70 s. Unohdin tehdä mallikerran toistoja enemmän kuin ohjeessa, joten tästä tuli pienehkö. Eli ei ole esimerkiksi minun päähäni sopiva, mutta äidilleni kyllä.


Pipo oli erittäin mukava neuloa ja miellyttävän siitä teki tämä uusi lanka tuttavuus. Onionin "nokkoslanka", eli langassa on villan lisäksi nokkoskuituja. Luulisi, että lanka olisi karhea, mutta se on itseasiassa erittäin pehmeä. Ostin lankaa vahingossa liikaa, joten kenties tästä syntyy vielä toinen hattu tai vaikkapa unisukat.


Lanka; Onion organic wool + nettles
Langan menekki; 41g
Koko; pieni aikuisen pää

2 kommenttia:

  1. Hauska pipo! (: Tuo nokkoslanka on kyllä jännää, olen siihen joissan blogeissa törmännyt. Kaikkea ne keksii. Sukissa ei kuulemma kestä, mutta pipoihin varmaan ihan passeli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo tosiaan kaikkea keksitään, en malta odottaa mitä seuraavaksi. Ja samaa olen lukenut, siksi noita unisukkia mietinkin. Voi olla, että teen toisen pipon. Hmm...

      Poista

Kiitos kommentistasi💖