10.4.2017

Kevään korvalla

Koska kevät tekee kovasti tuloaan, piti puikoille saada jotain keväistä. No siis onhan nää nyt villasukat, mutta edes nimi ja malli on keväinen. Eli puikoille pääsi Niina Laitisen malli Ruusunnuput.
Kaikesta kevät hehkutuksesta huolimatta täytyy nyt kyllä myöntää, että ei ole montaa päivää siitä, kun täälläkin Kuopiossa satoi lunta.


Aivan ihana malli ja taattua laatua Niinalta. Ohje oli todella helppo, mallikerran oppi ensimmäisen toiston jälkeen ulkoa eli sen jälkeen sukat valmistuivatkin yhdessä hujauksessa. Mallin helppoudesta huolimatta sukat ovat todella kauniit ja jotenkin herkät. 


Ja langastakaan ei ole pahaa sanottavaa, sillä se oli todella pehmeää ja ihanaa neuloa. Ja väri on aivan kuin luotu tätä mallia varten.
Langan pehmeys yllätti, sillä nykyisin 7-veljestä langat tahtoo olla aika karheita ja pöllytä paljon. Mutta tästä ei ole pahaa sanottavaa.


Lanka; Novita Duo
Langan menekki; 86g
Koko; 38

Ja kyllä se kevät siinäkin mielessä tekee tuloaan, että huomaan mielessäni suunnittelevani vain virkkaus projekteja. Eli jotain on otettava koukulle.

2 kommenttia:

  1. Nätit! (: Kerissä ja värierissä on kyllä eroja, jotkut tosi karheita, jotkut pehmeitä. Meilläpäin on satanut vettä pari viime päivää. Tai välillä aurinko käy kurkkaamassa, mutta sitten, kuten tänään, tuleekin yhtäkkiä rakeita... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä tuli tänään vettä, lunta ja räntää vuorotellen... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi💖