29.3.2017

Hyviä unia

Hyviä unia toivon ja uskon saavani näiltä sukilta. On nimittäin niiin ihanaa lankaa neuloa tuo Austermann Step 6. Aloe Veralla ja Jojoba öljyllä käsittely tekee langasta oikein extra pehmeän.


Voitteko uskoa, että olin hyppiä ilosta, kun synttärilahjapaketista paljastui tämä ihana lanka pallero ja uudet Prym ergonomics puikot. Ja langan värikin on niin makuni mukainen! Kiitoksia kummitädilleni!
Voisi muuten luulla, että olen kohdistanut värit, mutta en, ne (melkein) kohdistuivat itsekseen.Eli tätä lankaa ei kauaa hillottu korin pohjalla, vaan se pääsi lähes heti puikoille. 
Puikoista sen verran, että olen lukenut, että ne ovat todella taipuisat, mutta minä en samaa huomannut edes kavennuksia tehdessä. Voi olla, että paksummalla langalla olisi käynyt erilailla. Tykkäsin kovasti neuloa näillä ja kyllä nuo pisarakärjet toimivat oikeasti.
Eli jatkoon, näitä puikkoja tulen varmasti käyttämään vastaisuudessakin.


Puikot olisivat tämän langan kanssa voineet olla puolta numeroa pienemmät, eli sukat eivät todennäköisesti kestä kovinkaan kovaa kulutusta, mutta se ei taida unisukissa haitata.
Halusin tehdä näihin myös jotain uutta ja tavallisuudesta poikkeavaa, kuitenkaan pilaamatta langan kaunista väriä. Päädyin kierrejoustinneuleeseen ja ristiinvahvennettuun kantapäähän. Sopivat aika hyvin tähän, eivätkä olleet hitaita tai vaikeita tehdä.


Lanka; Austermann Step 6
Langan menekki; 75g
Ohje; perussukka, jossa kierrejoustin
Koko; 38

Hei, mikä parasta tätä lankaa jäi vielä jäljelle!

2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä kauniit, kivan väristä lankaa. (: Tuota kierrejoustinta min täytyy kokeilla, saa tavallisiin sukkiin pientä lisämaustetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo väri on kyllä ihana ja kierrejoustin kokeilemisen arvoinen. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi💖