6.3.2017

Huh!

Huopalapaset on niiin ihanan lämpimät ja pörröiset ja ja mä vaan rakastan niitä. Mutta, kyllä aina melkein löytyy se mutta, näitä ei ole kovin mukava tehdä. Olisiko tuo, että on niin isot puikot sitten se syy.


Tässä muuten hyviä esimerkkejä, siitä kun otat kuvat lapasista kaukolaukaisijalla ja katsot vasta tietokoneelta kunnolla miltä ne näyttävät...


Nämä tehdään siis siten, että ensin neulotaan aivan ylisuuret lapaset huopuvasta langasta ja sitten ne laitetaan pesukoneeseen huopumaan. Mun lapaset oli aluksi tosiaan käsivarren mittaiset ;D
Ja kannattaa olla hiukan viisaaampi kuin minä, sillä ensimmäisiin ikinä tehtyihin huopalapasiin laitoin pesun ajaksi peukaloon muovipussia aivan liian paljon ja ne jäivät isoiksi, nyt taas laitoin sopivasti, mutta en kiinnittänyt sitä, joten se oli liikkunut peukaloiden päihin ja ne ovat isot ja tyvestä peukalo oli hiukan ummessa. 
Eli ohjeet itselleni:
1) Laita muovipussia saman verran kuin pinkkeihin (eli näihin)
2) Ja kiinnitä ne vielä kevyesti harsimalla


Huh, ehkä en saanut traumoja ja uskaltaudun vastaisuudessakin tekemään näitä.


Lanka; Novita Joki
Langan menekki; 93 g (eli 1 kerä/lapanen)
Ohje; Novitan (minulla 10s/puikko, mutta naisten mittojen mukaan)
Koko; naisten

2 kommenttia:

  1. Kauniit tumput! (: Toi on kyllä sen verran jännää hommaa, etten vielä ole uskaltautunut kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo on kyllä niin jännää, että tekis mieli istua pyykinpesukoneen edessä ja katsoa, kun se rumpu pyörii ;D Mutta kannattaa uskaltautua!

      Poista

Kiitos kommentistasi💖