12.3.2017

Vertices Unite

Sain joululahjaksi Stephen Westin huivikirjan ja mietiskelin pitkään, että minkä huiveista toteuttaisin ensimmäisenä. Exploration Station oli toinen vahva ehdokas, mutta tämä Vertices Unite kiilasi nyt sen ohitse.Tästä ensimmäisestä kuvasta näkyy hyvin kaikki osiot, niiden muodot ja koot. Oikeanpuoleisten osien värit eivät erotu ihan niin hyvin, joten alempana niistä tarkempaa kuvaa.
Välillä oli hiukan hankala hahmottaa, millainen kustakin osasta tulee, koska kirjassa ei ollut piirroksia, eikä kunnollisia kokonaisia kuvia.
Mutta oikean näköinen siitä mitä ilmeisemmin tuli. :)Ajattelin ensin tehdä pienemmän koon, mutta kun katsoin sen pituutta ja mietin minkä kokoinen Hitchhikerista tuli, totesin, että ulkotakin päälle tuo isompi koko olisi parempi.Ja kuten näistä kuvista huomaa, on huivi todella monikäyttöinen. Sitä voi pitää hartioilla tai kaulassa.Tästä kuvasta näkyy parhaiten 1. ja 2. osan värit. Ne ovat siis kaksiväriset, toisin kuin muissa kuvissa näyttää. Ja tuo I-cord reunus kruunaa koko komean huivin, vaikka usko meinasi loppua poimiessani kaikkia huivin reunasilmukoita sitä varten.
Ja tuo merkki on muuten samanlainen, kuin Hitchhikerissa. Varkauden Lasermerkkauksen Larin tekemä.


Lanka; Austermann Step classic ja Alize superwash wool
Langan menekki; 276g
Ohje; Stephen West - Vertices Unite 
Koko; isompi, 55cm x n. 220cm


Aurinkoisia kevätpäiviä!

10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi💖