12.9.2017

JES!

Minä en oikein tykkää hattujen neulomisesta, koska niistä ei ikinä tule oikean kokoisia. Mutta nyt jotenkin, ehkä tuurilla, löysin täydellisen lanka ja malli yhdistelmän. Ja tästä tuli oikein kokoinen todella vähällä säätämisellä ja kokeiluilla!


Ohje on siis aika perus joustinneulepipo, joka on neulottu pitkäksi, jolloin reunan saa käännettyä. Reunan kääntäminen antaa pipolle ihan uuden ilmeen. Lankana tässä on Dropsin Baby Merino, joka sopii tähän hattuun hyvin, sillä se on kehrätty useista ohuista säikeistä, jolloin se on erittäin joustava. Kätevä lanka, jos pipot tuppaavat aina olemaan liian pieniä.


Pipo menee joululahjaksi ukilleni. Jotenkin heti ohjeen nähtyäni tiesin, että teen tällaisen ukilleni. Tarkoituksena olisi vielä neuloa pari tällaista lisää, mutta niistä en taida tehdä omia postauksia.


Lanka; Drops Baby Merino
Langan menekki; 48g 
Koko; sopii monen kokoiseen päähän
EDIT; Loin alkuun 128s.

Olen neulonut paljonkin, mutta jotenkin tämä kirjoittaminen nyt tahtoo jäädä muiden juttujen jalkoihin.

2 kommenttia:

  1. Kiva pipo. :) Mie en oo pipoja pahemmin neulonu, kun tarttis olla niin kutittamaton lanka, enkä oo mieleistä vielä löytänyt. Pipomallikin on vähän hakusessa. Jatkan etsintöjä siis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä oli kyllä minun mielestä pehmosta :) Pipot nyt ei vaan oo mun juttu, mutta nyt löysin hyvän mallin. Toivottavasti sinäkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi💖