30.9.2017

Putoilevat lehdet

Keltaiset ja putoilevat lehdet, varma syksyn merkki. Syyskuu kääntyy lokakuuksi ja minä tuskailen edelleen pipon virkkaamisen parissa. Ensin tuli liian pieni, sitten liian iso, josko seuraava olisi jo sopiva... Kiirekin alkaa sen kanssa tulla.


Tässä kuussa on tehty jälleen lankaostoksia, kuten oikean alakulman kuvasta voi päätellä. Kävimme Helsingissä ja samalla oli siis ihan pakko pyörähtää Snurressa. Aivan ihana kauppa, jonne kyllä menee mieluusti uudelleen. Myös Sinellistä löysin lankaa, nimittäin nuo ihanat raitalangat ja upeat kankaat, joista ensi kuun alussa lisää. Eli tämän kuun loppuun on mahtunut myös ompelua.
Nyt kun miettii taakse päin tätä kuuta, niin hattu ukille (ja tein identtisen myös äidille) sekä Piitu Mitts olivat todella onnistuneita töitä. Ja sitten se epäonnisempi hattu on tällä hetkellä purettuna ja odottaa kolmatta virkkauskertaa.
Olen myös leiponut paljon ja salaiset projektit etenevät hyvin. Hirveästi himottaisi näyttää ja kertoa mitä puuhailen, mutta jouluun asti täytyy odottaa, teidän ja minun. Koulussa on ensimmäinen jakso taputeltu ja kuun alusta alkaa uudet kuviot. Eli siis täysin vapaa viikonloppu tiedossa!


Neulottu;

Virkattu; 

Leivottu;


Rentouttavaa viikonloppua kaikille! Minä tästä lähdenkin lueskelemaan uutta Unelmien käsityöt lehteä.

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja oot ehtiny tässä kuussa tehdä. :) Mie taidan odotella enemmän lokakuun juttuja, on valmistumassa kivoja sukkia ja väriterapia-haasteen värinä on liila, jee. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi💖