16.1.2018

7. pari; Sydän sukat

Vielä viimeiset sukat mummoni box of socks (laatikkolliseen sukkia). Nämä olivat siis 7. pari, jotka neuloin joululahjaksi mummolle. Ja aika viime hetkillä 19.12 nämä valmistuivat.


Neuloin joskus Niina Laitisen Maariat, mutta silloin jäi hiukan kaivelemaan se malli. Sydämen muoto vaati mielestäni hiukan muokkausta, joten tein tällaiset, joissa muokkasin sydämen muotoa ja otin nurjat silmukat kuvion vierestä pois. 


Näistä tuli kyllä todella kauniit. Idea näihin minulla oli jo syksyllä, mutta aloittaminen vain jäi. Ensin mietin, että teenkö näitä ollenkaan, koska aika alkoi olla lopussa, mutta koska olin jo niin selkeän ajatuksen saanut, en kuitenkaan voinut olla neulomatta näitä.


Kiitos veljelleni, joka jälleen kerran lainasi jalkojaan näihin kuviin!


Lanka; Sandness garn Sisu
Langan menekki; 89g
Ohje; oma muokkaus, aika vastaavat ovat Niina Laitisen Maariat
Koko; 41

4 kommenttia:

 1. Ihanat! :) Kauniisti muokattu. Täytyykin muistaa nämä sin versiot, jos Maarioita joskus neulon.

  VastaaPoista
 2. Kauniit on sukat, vaikken ole sininen, en sitten ollenkaan. Tarkkaan yritin tiirailla, onko nämä sittenkin vihreät? Meillä mummo neuloo sukat, teillä toisinpäin :) Itse teen siksi muita asioita käsitöinä, kun on se sukkiatehtaileva mummo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siniset nämä on, kuvat varmaan vähän vääristää. Mummo neuloo välillä, mutta enää ei niin paljon kun minä neulon. Lisäksi mummon hartiat ei oikein kestä sitä neulomista. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖