25.1.2018

Toiseen kertaan

Kovin monia ohjeita en neulo useampaan kertaan (jos ei lasketa perussukkia ym.), mutta nyt tein nämä Cookie A:n sukat toiseen kertaan, koska äitini tykkäsi niistä ensimmäisitä kovasti ja on siitä asti halunnut sellaiset.


Jo aloittaessa näitä sukkia mietin, että silmukoita on turhan paljon. Ja kuten epäilin, varret ovat löystyneet aika paljon käytössä. Toisaalta silmukkamäärää olisi ollut tosi hankala muokata, koska kuvio kulkee koko varren ympäri.


Tykkäsin kyllä neuloa näitä aivan yhtä paljon, kuin viimeksikin ja kuvion neulominen oli nopeaa, koska oli jo kerran neulonut nämä. Kuvio oli lähes kokonaan kavennuksia ja lisäyksiä, joukossa oli vain yksi palmikonkierto harvoin.


Tämä lanka on ihanaa. Cascade heritage solids on pehmeä sukkalanka, koska siinä on vahvikkeen, polyamidin, lisäksi merinovillaa. Lisäksi tämä on hieman hintavampi, kuin tavalliset sukkalangat, mutta ei kuitenkaan liian kallista.


Tässä vielä lähikuva kuviosta.


Lanka; Cascade Heritage solids
Langan menekki; 83g
Koko; 38

4 kommenttia:

 1. Hyvät hysseröt, miten kauniit sukat! Sopii (niin luulen) varmaan vähän iäkkäämmälle paremmin, kuin ihan nuorelle (pohtii täällä tänään vanheneva...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Minun mielestäni sopii monen ikäisille ;)

   Poista
 2. Nää on kyllä tosi kauniit. :) Kelpais mullekin. :D Ja joo, aika harvoin tulee neulottua kahteen kertaan samaa mallia, mikä on kyllä vähän hassua, kun on niin paljon kauniita malleja, jotka ansaitsisivat tulla neulotuksi vaikka joka värissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ;D Joo, mutta mä ainakin haluaisin kokeilla niin montaa eri mallia, että on sitten "pakko" aina tehdä jotain erilaista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖