11.2.2018

Ilmatar

Olipa impi, ilman tyttö,
kave luonnotar korea.
Piti viikoista pyhyyttä,
iän kaiken impeyttä
ilman pitkillä pihoilla,
tasaisilla tanterilla. 
 
1. runo / 111-116

Joululomalla pääsin vihdoinkin aloittamaan Kalevala peiton, kun joulupukki toi siihen langat (kiitos mummo!) Jokainen ruutu on niin kaunis ja yksityiskohtainen, että ajattelin, että olisi selkeämpi, jos kirjoittaisin kaikista palasista erikseen, kuin jos yrittäisin yhteen postaukseen kirjoitella kaikista 24 ruudusta. Ensimmäinen ruutu on siis Ilmatar ja tuolla yläpuolella on runo, johon ruutu perustuu.Ilmatar oli suhteellisen helppo tehdä, kohopylväitä ja -kiinteitä silmukoita olin (ehkä?) tehnyt, mutta aluksi oli hankala hahmottaa, mistä tullaan etupuolelle tai mennään taakse, mutta Youtube videon avulla sain palasen helposti virkattua.
Tämä Ilmatar on kyllä niin kaunis, ehkä yksi lemppareistani! Tai ainakin vielä ;)


Ruuduistani tulee siis kaksivärisiä ja yhdistäminen ja reunukset teen vielä kolmannella värillä.

Lanka; Drops Lima
Koko; 26cm x 26cm

8 kommenttia:

 1. Tosi ihana! <3 Kauniisti värit sopii yhteen. Millä värillä siis teet reunuksista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Reunuksiin tuleva väri on helmen harmaa, eli todella vaalea harmaa :)

   Poista
 2. Kaunis! :) Vaikka eipä taida tuossa peitossa rumia paloja ollakaan, vaikea valita kivointa palaa. Hih, kiva päästä seuraamaan sun peittoprojekstia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ei kyllä rumia ole, osa vaan ei ihan niin kauniita ;) Kiva kuulla!!

   Poista
 3. Oi miten kaunis tuo ilmatar <3 ja kalevala peitto kiinnostaa kovin joten jään odottamaan muidenkin palojen valmistumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon! Minä en ensin kun kuulin tästä projektista innostunut, mutta kun palojen oheita alkoi tulla, niin en voinut kuin ihailla ja lopulta aloittaa oman <3

   Poista
 4. Tosi kauniit värit! Odotan innolla, miten sun projekti etenee ja minkälaisia muista paloista tulee! Tein itse syksyn aikana kalevalapeiton valkoisesta langasta vaaleanruskea/beige lanka tehostevärinä. Nyt on reunojen viimeistely enää jäljellä, pikku hiljaa projekti valmistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa! Tämä on kyllä koukuttava tehdä, mutta aina ei jaksa keskittyä lukemaan ohjetta, joten pääasiassa viikonloppuisin virkkailen tätä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi💖